Passarel·la Gaudí amb una nova vaga de taxis

Passarel·la Gaudí amb una nova vaga de taxis

Els taxistes tornen a fer avui una aturada de 24 hores, amb el sector dividit i coincidint amb la Passarel·la.

La quarta vaga de 24 hores dels taxistes de Barcelona –convocada per Grup de Taxistes Independents, Gremi Unió de Taxistes i Avant-Taxi– comença avui a les 6.00 hores amb l’objectiu de convocar més taxistes que en les anteriors aturades.

Molts d’ells es concentraran a les 12 hores a l’avinguda Reina Maria Cristina, coincidint amb l’inici de la Passarel·la Gaudí. Els convocants esperen un major seguiment de la vaga.

Els darrers dies ha augmentat el nerviosisme. «Se’ns acusa de violents per atacs a altres taxistes i només estem reclamant una vida digna sense violència. Per això ara ens hem unit més», afirma el taxista Ricardo Sánchez.

I és que els taxistes denuncien que per guanyar-se la vida han de treballar una mitjana de 12 a 14 hores al dia. Taxistes contraris a la vaga han reconegut que no treballaran per por als piquets. D’altres asseguren que només realitzaran serveis per zones poc conflictives. La Policia reforçarà la vigilància gisela sanmartín

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2181/0/gaudi/nova/taxis/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios