Rebuig dels veïns a la nova clínica Dexeus

Rebuig dels veïns a la nova clínica Dexeus

Les obres ja estan en marxa. Els veïns no es rendeixen a l’hora de reivindicar que no es faci la clínica Dexeus al solar de l’antic Institut Frenopàtic de Les Corts.

 

Així ho van fer palès a l’Audiència Pública del districte. L’Administració estudia la possible concessió de la llicència ambiental al promotor, que donaria pas al definitiu permís urbanístic, tot i que les obres ja van començar fa un parell d’anys.

Els veïns de l’entorn asseguren que no s’ha elaborat cap estudi d’impacte acústic i creuen que l’àrea ja està prou congestionada. El districte manté que fins ara s’han aprovat plans especials que han permès l’edificació de l’estructura de la residència i que el projecte suposarà millores en l’entorn, com urbanitzar els carrers Sabino Arana i Mejía Lequerica o la construcció de jardins. Els veïns, que denuncien la tala d’arbres, també demanen que es respecti l’edifici històric protegit ubicat just al costat d’on es fa la clínica. jesús sancho

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/1820/0/rebuig/nova/clinica/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios