Desallotjades 12 famílies per les obres del metro

Desallotjades 12 famílies per les obres del metro

Despreniment a l’interior del túnel. Una dotzena de famílies del número 10 del passatge Calafell, al barri del Carmel, van ser desallotjades la matinada d’ahir després d’un despreniment a l’interior del túnel que s’hi està construint per perllongar la línia 5 del metro, segons l’Ajuntament.

 

Des de la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques van explicar que es va detectar una desestabilització del terreny que va obligar a fer l’evacuació.

Els tècnics van fer ahir controls topogràfics, que no van mostrar cap afectació a la superfície ni a l’estructura del pis, de quatre plantes. Les famílies van ser reallotjades en un hotel i a casa de familiars, i s’espera que puguin tornar a casa seva abans d’una setmana.

Segons l’alcalde, Joan Clos, el despreniment es va produir per l’existència de capes de pissarra inclinades. Els tècnics municipals vigilen que no hi hagi més moviments de terra.

De moment, han col·locat ciment armat per consolidar la zona i evitar d’aquesta manera que hi hagi més despreniments.

Túnel del TGV
El túnel que es farà perquè el TGV passi per Barcelona tindrà una profunditat mínima d’11 metres, fet que evitarà molèsties als veïns.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/1817/0/families/obres/metro/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios