Comunitat Valenciana

PSOE recrimina a Hernando les seues paraules sobre la persecució a Barberá: "Són miserables en el polític i en l'humà"

  • El diputat nacional del PSPV-PSOE Herick Campos ha recriminat al portaveu del PP en el Congrés dels Diputats, Rafael Hernando, les seues paraules sobre que l'exalcaldessa de València, Rita Barberá, va ser "perseguida fins a la seua mort". "Són miserables en el polític i en l'humà", ha considerat.
Herick Campos
Herick Campos
PSPV - Archivo
Herick Campos

Així s'ha pronunciat Campos en un comunicat, després que aquest divendres en un acte a Almeria, Hernando haja exigit al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que demane "perdó" per les acusacions que es van fer contra Barberá, a la qual "van perseguir fins a la mort".

Al seu juí, "l'únic que ha de demanar perdó és el propi Hernando i tot el PP pel dany que han generat a la Comunitat Valenciana" i ha criticat la forma de fer política d'aquest dirigent que "ha maltractat formalment altres col·lectius quan han fet alguna crítica vetlada al Govern del Partit Popular", ha considerat.

"Hernando ha de demanar perdó i no ha d'oblidar que Ximo Puig és el president de la Generalitat, que representa tots els valencians i valencianes", ha indicat Campos.

Ademas, ha subratllat que "el PP mai ens va a fer callar i el PSPV seguirà perseguint política i judicialment els delictes de corrupció, de suborn i de qualsevol altra qüestió que supose balafiament de diners públics". "Ho farem com sempre ho hem fet fins ara, amb humanitat i sense entrar en el personal", ha remarcat Campos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento