Comunitat Valenciana

Una morta i tres ferits de gravetat en estavellar-se un cotxe contra els baixos d'un edifici

  • Un dona de 54 anys ha mort esta passada matinada a la plaça General Mancha, en la intersecció amb avinguda dels Comtes de Sotoameno al centre d'Alacant, després d'estavellar-se el vehicle en el qual viatjava al costat de tres persones més contra la façana d'un edifici. Els altres tres ocupants han resultat ferits de gravetat.

L'accident, segons han informat a Europa Press fonts de la Regidoria de Seguretat, s'ha produït a les 2.55 hores d'esta matinada quan el cotxe que conduïa una dona de 27 anys, filla de la morta, s'ha eixit de la calçada i s'ha encastat contra els baixos de l'edifici on s'ubica un forn.

Les mateixes fonts han matisat que la dona va morir a l'Hospital General d'Alacant on ha estat traslladada d'urgència i on estan ingressats els altres tres ferits.

Es tracta de quatre espanyols, tres d'ells residents a Alacant i un quart, que ocupava la plaça del copilot, que rau a Almeria. El jutjat d'instrucció de Guàrdia ha cursat diligències prèvies per a aclarir les causes del sinistre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento