Comunitat Valenciana

Detenen un home per segrestar la seua exparella 6 mesos en un pis de Novelda

  • L'arrestat, de 40 anys, tenia en vigor una ordre d'allunyament sobre la dona.
  • Se li atribueixen els delictes de detenció il·legal, maltractaments a l'àmbit familiar i trencament de condemna.
  • La dona va ser localitzada a Novelda, en bon estat de salut, si bé les condicions d'higiene i salubritat eren "precàries".
Cuartel de la Guardia Civil en Alsasua.
Cuartel de la Guardia Civil en Alsasua.
EUROPA PRESS
Cuartel de la Guardia Civil en Alsasua.

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un home acusat de segrestar la seua exparella primer a Alginet (València) i amb posterioritat traslladar-la a un pis de Novelda (Alacant) on la va retindre durant sis mesos. L'arrestat, de 40 anys, tenia en vigor una ordre d'allunyament sobre la dona.

La detenció s'ha portat a terme en el marc de l'operació 'Rodut', desenvolupada per l'equip de Policia Judicial de Tavernes de la Valldigna. Al detingut se li atribueixen els delictes de detenció il·legal, maltractaments a l'àmbit familiar i trencament de condemna, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

El mes d'abril passat aquest home ja havia sigut detingut per la Guàrdia Civil després que suposadament va accedir al domicili del seu exparella després de grimpar per la façana i trencar la finestra.

L'operació que ha portat al seu nou arrest va començar el passat 22 de desembre quan en el Lloc Principal d'Oliva-Gandia es va rebre una denúncia on es comunicava que una dona estava retinguda en contra la seua voluntat.

Les investigacions i les gestions realitzades pels agents intervinents en l'operació van permetre descobrir l'endemà el parador de la víctima, alliberar-la i detindre el presumpte autor dels fets. La dona va ser localitzada a Novelda, en bon estat de salut, si bé les condicions d'higiene i salubritat del domicili eren "precàries".

Segons la Guàrdia Civil, després de ser retinguda a la localitat valenciana d'Alginet, la dona va ser traslladada a un pis de la població alacantina de Novelda on durant sis mesos va estar reclosa contra la seua voluntat.

El detingut, de nacionalitat espanyola i amb ordre d'allunyament en vigor, li subministrava aliments i efectes "de primera necessitat". Alhora, en alguna ocasió la va portar al carrer per a donar "un passeig" però "baix la seua atenta vigilància". Les diligències instruïdes han sigut entregades al jutjat d'Instrucció número 1 de Gandia (València).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento