El Carnaval desfila pel Paral·lel

  • 35 comparses i més de 2.500 persones participen a la Gran Rua.
  • Aquesta desfilada torna a l'avinguda dels teatres a Barcelona.
  • Tindrà una activa participació de les vedets del nou El Molino.
Un grup de paradistes del mercat del Clot, disfressats d'època fent servir retalls i logos del diari 20 minutos.
Un grup de paradistes del mercat del Clot, disfressats d'època fent servir retalls i logos del diari 20 minutos.
HUGO FERNÁNDEZ
Un grup de paradistes del mercat del Clot, disfressats d'època fent servir retalls i logos del diari 20 minutos.

Més de 2.500 persones convenientment disfressades prendran part aquest dissabte en la Gran Rua de Carnaval de Barcelona, que tornarà a prendre la mítica avinguda del Paral·lel, un nucli històric de l’espectacle a la ciutat. Hi participaran un total de 35 comparses que començaran a desfilar a partir de demà a les 20.30 hores, als Jardins de les Tres Xemeneies. El recorregut finalitzarà dues hores després al carrer Tamarit.

Previ a l’inici del cercavila s’aniran succeïnt diverses actuacions musicals en un escenari ubicat a la plaça de la Bella Dorita. El grup Tio Carlos interpretarà la Rumba de Carnaval 2011, la banda sonora de la festa d’enguany. L’actuació es farà a les 19.30 hores.

Aquesta cançó creada especialment per a la Rua tindrà com acompanyament a les vedets del nou El Molino Merche Mar i La Terremoto de Alcorcón, que presentaran a peu de carrer alguns dels actuals números del mític cabaret de les aspes del Paral·lel, Made in Molino (a les 20.30 hores).

Es dóna la circumstància que dissabte El Molino rebrà la Rua estant en funcionament, cosa que no va passar l’any passat, quan encara s’estava remodelant l’edifici del teatre.

Les comparses participants opten a vuit premis: un dels quals per votació popular, quatre del jurat, un a la disfressa més original, altre a la millor coreografia i un darrer a la millor sàtira, dotats tots ells amb un total de 17.000 euros.

Als districtes

Barceloneta: Dissabte: Festa de Disfresses (de 20.00 a 02.00 hores) Pati CEIP Alexandre Galí pg.Marítim s/n cantonada Andrea Dòria; Preu de les entrades: 4 euros amb consumició inclosa; Lliurament de premis a les disfresses de persones o comparses.

Gràcia: Divendres: Concurs de Disfresses durant tot el matí al Mercat de l’Abaceria; Dissabte: Xocolatada Popular al Mercat de la Llibertat a les 11.30 hores; Rua de Barri: a les 17.00 hores amb sortida des dels Jardinets de Gràcia i arribada a la plaça Vila de Gràcia. Concurs a les millors difresses i comparses.

Les Corts: Divendres: Arribada i pregó del Rei Carnestoltes amb un espectacle de foc a càrrec dels Diables de Les Corts, guerrade confetis i animació musical a càrrec d’Oriol Canals i Cia (a les 17.30 hores a la pl. Comas); Dissabte: Gran Rua de Carnaval a partir de les 17.00 hores des dels Jardins de Bacardí. Durant el recorregut hi haurà animació del grup La Gralla; Dimecres 9: Espectacle pirotècnic acompanyat pels tabalers que representa l’arribada del Rei Carnestoltes i la sevamortamans de la Quaresma (a les 21 h; plaça Comas).

*www.bcn.cat/carnaval

Mostrar comentarios

Códigos Descuento