La passarel·la de ses Feixes serà una realitat el maig

La construcció de la passarel·la de ses Feixes, al municipi de Vila, estarà finalitzada en el mes de maig, segons càlculs de l'Ajuntament d'Eivissa.

La construcció de la passarel·la de ses Feixes, al municipi de Vila, estarà finalitzada en el mes de maig, segons càlculs de l'Ajuntament d'Eivissa.

Les obres d'infraestructura, inclosa dins de les iniciatives finançades amb els fons del Pla E, van començar la setmana passada i han estat adjudicades a l'empresa Construccions i Millores sa Torre S.L. per un total de 112.337 euros.

Des del consistori han recordat la importància de portar a terme aquest projecte davant de la necessitat de crear una vorera per a vianants al carrer de ses Feixes.

En aquest sentit, des de la Corporació municipal han recordat el problema que, per a la circulació dels vianants, existeix en aquesta via, que és molt estreta i té dos sentits de circulació per a vehicles.

Han precisat, al seu torn, que no es poden fer obres d'ampliació ni construir una vorera a l'ús per al terreny que envolta aquesta calçada, que es tracta de bancals. Així, en la situació actual en què es troba, circular a peu per aquest carrer "és gairebé inviable", segons han ressaltat des de la institució.

Per aquesta raó, la solució que s'ha adoptat consisteix a instal·lar una passarel·la de fusta sobre la zona dels bancals. Així, es crea una estructura metàl·lica que serveix per aguantar diverses taules de fusta tractada per a exteriors.

En el desenvolupament dels treballs, els operaris col·locaran una barana de fusta als dos costats de la passarel·la i s'adaptaran els accessos per a minusvàlids.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento