Ofereixen als turistes baralles amb la policia

I sexe i drogues.
La Generalitat confecciona un estudi jurídic per actuar contra operadors turístics internacionals que fomenten el turisme amb activitats, presumptament delictives, a diverses zones de Catalunya.

El Govern ha denunciat públicament que al menys 30 d’aquests operadors ofereixen per internet estades turístiques que prometen, a canvi de petites sumes de diners, nits de festa amb alcohol, sexe i drogues i enfrontaments amb la policia.

Una de les opcions que va denunciar ahir el director general de Jocs i Espectacles, Xavier Guitart, ofereix tenir sexe a les platges i consumir droga fàcil. El departament d’Interior sol·licitarà l’ajuda d’Europol per localitzar i intervenir els web que anuncien turisme amb reclams d’alcohol, sexe, drogues i baralles amb la policia com a diversió.

La consellera d’Interior, Montserrat Tura, va reconèixer ahir que des de fa temps està estudiant les ofertes que «via telemàtica» es fan «de coses que no prestigien el turisme català, sinó que més aviat el desprestigien».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento