El Tibidabo incorpora una atracció única a Espanya

‘El Pèndol’ permetrà caure al buit des de 38 metres d’alçada. Caldrà esperar
al juny per poder provar-ho, tot i que el parc d’atraccions obre el proper dissabte.
El Dragon Khan del Tibidabo s’anomenarà El Pèndol i serà «l’atracció bandera» de la temporada del parc d’atraccions barceloní que obre les seves portes dissabte vinent. Els agossarats que vulguin pujar a aquesta atracció que eleva a quatre persones fins a 38 metres d’alçada perquè caiguin al buit a 100 quilòmetres per hora hauran d’esperar al juny, quan entri en funcionament. No hi ha cap altre atracció com aquesta a Espanya, segons el responsable del parc.

Entre les novetats que podran trobar els visitants a partir de dissabte hi ha Els Globus, una atracció familiar, el nou autòmat del Museu anomenat Els Germans Gaus o l’Equilibri del Món i nous espectacles al Marionetàrium. Els preus de les entrades no s’apujaran.

Un nou passeig i millor funicular

Barcelona de Serveis Municipals, l’empresa municipal que gestiona el Tibidabo, invertirà en els dos propers anys 17 milions per poder millorar el servei de Funicular fins al parc, obrir una nova muntanya rusa i construir una zona oberta tot l’any per poder passejar anomenada Cota 500.

4 preguntes sobre...

... el parc d’atraccions

1 ¿Des de quan és propietat de l’Ajuntament?

Des de l’any 2003. Els dos primers anys van acabar amb pèrdues d’1,5 milions d’euros. Al 2005 han obtingut uns beneficis de 552.467 euros, motivat per l’augment dels ingressos d’un 32% i per l’abonament Tibiclub que té 60.000 socis.

2 ¿Quanta gent el va visitar l’any passat?

552.467 persones, un 11% més que l’any 2004.

3 ¿Quant costa visitar el parc d’atraccions?

L’entrada completa que permet pujar a totes les atraccions costa 22 euros; l’entrada emblemàtica, 11 euros; els nens que medeixin menys de 1,20 m i els majors de 60 anys, 9 euros; les persones discapacitades, 5 euros, i els que medeixin menys de 90 centímetres no paguen res.

4 ¿Quina és la despesa mitjana per persona al parc?

Uns 16 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento