Pluja de denúncies per mobles pagats i no lliurats

Desenes de clients porten mesos esperant les entregues. Alguns van entrar a una de les botigues per endur-se mobiliari perquè no els tornen els diners.
Desenes de clients de les tendes de mobles Bit-Bit i Xavier Pujol SL estan presentant denúncies a l’Agència Catalana de Consum de la Generalitat, ja que no han rebut encara els mobles que van comprar fa mesos a les botigues del carrer Aragó de Barcelona i de Sabadell.

En aquesta última, la Policia va haver d’intervenir dilluns a la tarda quan alguns dels afectats van entrar a l’establiment per endur-se mobles pel valor dels diners que havien avançat. «Alguns han fet compres per valor de 12.000 euros», afirma Roger Tauler, un dels afectats.

Ahir, la tenda del número 346 del carrer Aragó no va obrir les seves portes, tot i que els treballadors hi eren. Els clients que van anar van rebre les explicacions a través del vidre de l’aparador. «Ens han recomanat que anem a la policia a denunciar-ho», deia Eva Alberti, una de les afectades.

Esperant des d’octubre

«Havia de rebre els mobles el 22 d’octubre i encara espero. En van fer una preentrega de cadires que es van trencar quan vaig seure», comentava ahir Sergi Bertran, abans de dirigir-se amb altres clients a la comissaria del carrer Balmes a presentar una denúncia. Però l’únic lloc oficial on poden reclamar pel seu cas és a l’Agència Catalana de Consum.

Sense cap informació

Els afectats es lamenten que ningú els hagi avisat que no rebrien els mobles i que se n’hagin assabentat quan han vingut als establiments a buscar-los. La situació és més preocupant per aquells que han hagut de recórrer a una entitat financera per poder pagar els mobles.

Sense notícies de Xavier Pujol

Alguns afectats deien ahir que quan pregunten per Xavier Pujol a les tendes els diuen que «està desaparegut». Aquest diari va intentar contacta ahir amb l’empresa telefònicament i a través del correu electrònic que hi figura a la seva web: www.xavierpujol.com. Però ningú va agafar el telèfon i els e-mails enviats van ser retornats. A Formes Mobiliari, l’empresa distribuïdora que hi figura a la web, «fa un any que hem deixat de treballar amb ells», va dir una empleada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento