La conductora que va xocar contra un turisme en què van morir dos joves a València va donar una taxa d'alcohol de 0,35

La jove de 22 anys que va topar la nit de dimarts passat contra un turisme en què van morir dos dels seus passatgers --una dona d'uns 34 anys i un home de 28-- va donar una taxa d'alcoholèmia positiva de 0,35 gr/l, mentre que el màxim permés és de 0,25, segons han informat a Europa Press fonts policials i de la investigació.

La jove de 22 anys que va topar la nit de dimarts passat contra un turisme en què van morir dos dels seus passatgers —una dona d'uns 34 anys i un home de 28— va donar una taxa d'alcoholèmia positiva de 0,35 gr/l, mentre que el màxim permés és de 0,25, segons han informat a Europa Press fonts policials i de la investigació.

Segons les mateixes fonts, el sinistre es va registrar després que la xica es botara a un semàfor en roig a l'encreuament de l'Avinguda Blasco Ibáñez amb Doctor Gómez Ferrer de València i topara contra un altre turisme en què viatjaven tres persones.

Com a conseqüència de l'impacte, que es va produir cap a les 23.30 hores, van morir dos dels ocupants del vehicle envestit, un SEAT Córdoba —el copilot i la dona que anava al seient de darrere— segons fonts pròximes al cas. El conductor va resultar ferit.

D'altra banda, la dona que conduïa l'altre turisme, un Renault Clio, també va resultar ferida. Els bombers van haver d'intervindre per a excarcerar els atrapats.

La investigació sobre l'accident ha recaigut sobre el jutjat d'Instrucció número 14 de València, que a hores d'ara està en espera de rebre l'atestat policial, segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento