Els pares de l’escola de Badalona diuen que al centre sí que s’ensenya castellà

Desacord amb la polèmica sobre l’idioma.
Els pares de l’escola Feliu i Vegués de Badalona se senten satisfets amb les classes de castellà que el centre imparteix i no consideren que els seus fills necessitin més hores de llengua castellana. Dimecres es va conèixer la mesura cautelar dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que obliga aquest col·legi a impartir classes de castellà a un nen de 7 anys. I els pares de la resta d’alumnes no entenen el perquè de tanta polèmica.

«Aquesta escola mai ha tingut problemes», explica la mare d’una alumna. «La meva filla fa tres hores de castellà». Una altra, Eva, afirma: «estem a Catalunya i veiem bé que s’ensenyi català. Després, quan surtin de l’escola el necessitaran a qualsevol feina. A més s’ha fet així des de fa molt de temps», afegeix, «no entenc perquè aquesta denúncia ara». «No és cert que només s’imparteixi castellà a classes com gimnàstica o jocs. Des de tercer de primària els nens fan classe de castellà».

El president de la Federació d’Associacions de Pares de l’Escola Pública de Badalona, Josep Lluis Font, assegura que a la ciutat s’està complint la llei.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento