L'agenda de la campanya electoral catalana per aquest dilluns, partit a partit

  • El PSC rebrà el suport de la ministra Rosa Aguilar.
  • Mas estarà a Badalona i Puigcercós, a Cinesa Diagonal.
  • Sánchez-Camacho es reuneix amb Alberto Ruiz Gallardón.
  • Herrera s'aproparà a Mataró i Rivera, a Sabadell.
El alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, en una rueda de prensa.
El alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, en una rueda de prensa.
Ayuntamiento de Madrid
El alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, en una rueda de prensa.

CIU: Nit de míting a Badalona. Artur Mas participa en un nou míting a Badalona, on parlarà Ferran Falcó, cap de llista del partit per la ciutat. Serà al pavelló de La Plana (passatge La Plana, 14), a partir de les 20.30 hores.

PSC: Primer suport de Rosa Aguilar. José Montilla ofereix a les 19.00 h un míting al Pavelló Can Sisteré de Santa Coloma de Gramenet (Av. Sant Carles s/n), recolzat per la ministra de Medi Ambient, Rosa Aguilar (foto), i l’alcadessa de la localitat, Núria Parlón.

ERC: Sobre la llei del cinema. Joan Puigcercós presentarà les propostes en política lingüística amb la productora de cinema Isona Passola, a les 12.30 h als cinemes Cinesa Diagonal (Plaça Santa Fe de NouMèxic, s/n).

PP: Amb l’alcalde de Madrid. Alícia Sánchez-Camacho i l’alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón, es reuneixen amb representants del gremi de restauradors i passejaran per Rambla Catalunya (17.00 hores).

ICV: Joan Herrera es desplaça a Mataró. El cap de llista ecosocialista, Joan Herrera, assistirà a un acte al Casal Nova Aliança de Mataró (carrer Bonaire, 25), a partir de les 19.30 hores.

CIUTADANS: Albert Rivera va a Sabadell. El partit ofereix aquest dilluns un míting al Centre Cívic Sant Oleguer de Sabadell (carrer Sol i Padris, 93). Serà a les 19.00 hores. Hi participarà el seu cap de llista, Albert Rivera.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento