Benzina amb mal servei

Els qui ja tenim una edat recordem que abans les benzineres només venien benzina i algunes algun complement de l’automòbil.
La benzina no tenia el preu d’ara, el combustible de dièsel quasi bé no existia i les benzineres comptaven amb persones que et posaven el combustible. Actualment la benzina s’ha convertit en un producte de luxe, les benzineres venen tota mena de productes, el combustible dièsel ha arribat a ser tan utilitzat com la benzina, però el combustible te l’has de posar tu...

Omplir un dipòsit amb benzina de 98º sense plom en un vehicle amb un dipòsit de 50 litres de capacitat pot tenir un cost de 55 1. Per aquesta quantitat podem fer una compra, fer un bon àpat i exigir un bon servei. I, què passa en la pràctica totalitat de les benzineres? La majoria de sortidors són de prepagament.

És normal que amb el preu que s’està pagant hagin de fer aquesta feina els pobres conductors? Llanço dues idees: que un professional sigui l’encarregat de repostar o tenir dos preus, un si la benzina és d’autoservei o bé per mitjà de personal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento