Així que preparin el pitet per no tacar-se i, si el temps ho permet, podran gaudir de tot un matí d’activitats.
Hi haurà, per exemple, un concurs de cultivadors de calçots i un altre de salsa de la calçotada, amb demostració de com s’elabora. Cap a les 11 hores, a la plaça de l’Oli començarà la preparació dels calçots a la graella. Dues cercaviles –una de percussions i l’altra de gegants, bandes de música i grups d’animació– hi posaran la nota festiva.
Si volen anar fent gana, poden passar pel concurs de menjar calçots, que premia els més ràpids en l’art del remull en romesco, aixecament i ingesta de la ceba. I a les 13.00 hores, la degustació. Un pack de 12 calçots, terrina de salsa, vi, pa, avellanes i pitet costa 6 euros.
* Centre de Valls. Dium., a partir de les 10.30 h.
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios