ET l’extraterrestre

Dissabte passat, a les 15.15 hores, un cotxe va baixar l’avinguda Paral·lel a tota velocitat.
En arribar al semàfor de la rotonda de la plaça de les Drassanes, no va aturar-se i va endur-se per davant almenys dos cotxes, que van quedar danyats. Un era el meu. El conductor va esfumar-se a 100 km/h en direcció a Colom. No vam aconseguir la matrícula i es va iniciar una persecució de la Guàrdia Urbana, que no el va enxampar.

Vaig aturar un cotxe patrulla. Li vaig dir que si no podia fer un atestat d’accident i em va respondre que truqués al 092 una hora més tard. Tres hores després, vaig anar a la comissaria de Ciutat Vella a omplir una denúncia, però no vaig poder passar de la porta. Em van dir que truqués al 092. Vaig obeir. Al 092 no sabien de què els parlava, ni tan sols tenien registrada la trucada d’emergència que vam fer des del mòbil i no sabien res de cap persecució.

Em vaig sentir com ET l’extraterrestre. Després de molt insistir, vaig poder parlar amb un agent de circulació, que em va corroborar que havia sentit la persecució per ràdio. Però, sense ferits, la Urbana no fa atestats. Em tocarà pagar la reparació del cotxe, però temo que quan enxampin el conductor serà massa tard i, llavors, sí que haurà provocat algun ferit. I algú encara es pregunta per què la inseguretat és la principal preocupació dels barcelonins?

Mostrar comentarios

Códigos Descuento