Temen que la crisi política retardi la cerca de solucions

Els veïns del Carmel tornaran a sortir al carrer. Un mes després del primer esfondrament, que va tenir lloc el 27 de gener, els afectats van convocar una nova marxa per al proper 5 de març.
 Sortirà a les sis de la tarda de la plaça Urquinaona i prendrà el relleu a la concentració del passat dissabte, en la qual un miler de persones van tallar una hora la ronda de Dalt.

Entre els lemes dels manifestants hi havia «Menys política, més solucions», una consigna que fa palesa la por dels afectats a que les picabaralles polítiques generades per la crisi del Carmel amaguin els problemes dels desallotjats. Per altra banda, el jutjat número 33 de Barcelona ha admès la compareixença en les diligències de l’empresa Tec 4, SA, com a responsable civil subsidiària. La societat va elaborar els informes del projecte d’ampliació de la línia 5 del metro.

L’escletxa que la crisi del Carmel ha obert entre els diferents grups catalans entorn el consens sobre l’Estatut ha motivat que el president Maragall endarrereixi un dia el seu viatge a l’Uruguai per assistir avui a l’executiva del PSC. Maragall va anunciar ahir una cimera de líders polítics catalans a Sabadell per  desprès de Setmana Santa.

Un dia al Carmel amb ‘20 minutos’

20 minutos va acompanyar divendres el periodista Albert Castillón (dreta) durant l’emissió del seu programa de ràdio des del Carmel. En la trobada, va venir, entre d’altres, la cantant Gisela (foto) que es va interessar pel nostre diari.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento