El tramvia estrena avui a Sant Just nou sistema d’informació a l’usuari

Els viatgers sabran a quina hora passa cada comboi. La línia T3 del TramBaix s’amplia avui 2,2 quilòmetres amb tres noves parades.
El TramBaix, en una de les noves parades de Sant Just.
El TramBaix, en una de les noves parades de Sant Just.
Jordi Soteras
El TramBaix, en una de les noves parades de Sant Just.
El tramvia arriba avui a Sant Just Desvern amb l’ampliació de la línia T3 del TramBaix en un tram de 2,2 quilòmetres que inclou les estacions de Rambla Sant Just, Walden i Consell Comarcal.

Aquest nou tram s’inaugurarà a les 12.00 hores, però els usuaris no podran utilitzar-lo fins 19.00 hores, un cop acabi la cavalcada dels Reis. L’empresa del tramvia ha repartit 8.000 targetes de dos viatges entre els habitants.

Nou servei al passatger

La principal novetat que presenta aquest nou tram del TramBaix respecte a la resta de línies és que els usuaris tindran als panells informatius de les parades els horaris de pas de cada comboi i els plànols detallats dels carrers que envolten les parades.

La freqüència de pas del tramvia per Sant Just serà com a mínim de 15 minuts. TRAM començarà a posar aquest nou servei a les parades amb més usuaris del TramBesòs la propera setmana i durant aquesta ja ho ha anat fent en algunes altres del TramBaix.

L’ampliació de la línia T3 continuarà per Sant Feliu, on s’inaugurarà la parada de Torreblanca al llarg del 2007.

Els Reis arribaran en el TramBaix

Els Reis arribaran avui a les sis de la tarda a Sant Just Desvern pujats en el tramvia. La cavalcada reial serà el preludi de l’inici de la circulació per passatgers en el nou sistema de transport, a les 19.00h.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento