Arrels catalanes per al flamenc

La ‘cantaora’ barcelonina Montse Cortés actua avui envoltada dels grans artistes del flamenc afincats al territori català, com Miguel Poveda o Mayte Martín.
.
.
Foto
.
Montse Cortés, nascuda al barri barceloní de La Mina, actua avui a La Paloma i ho farà juntament amb grans artistes de la comunitat flamenca catalana. D’aquesta manera posarà fi a la gira de presentació del disc La rosa blanca, que ha suposat la consagració de la cantaora davant del gran públic.

Les figures de la música flamenca espanyola i catalana convidades a presenciar l’espectacle són cantaores com Miguel Poveda, Mayte Martín, Ginesa Ortega, el bolerista Moncho, Parrita, i gran part dels artistes que durant l’any actuen als tablaos flamencs barcelonins.

El repertori estarà protagonitzat pels temes del darrer disc, però Cortés també estrenarà dos nous temes, un dels quals estarà inclòs en el proper disc, que està en fase de preproducció.

La gira de presentació de La rosa blanca ha recorregut amb èxit bona part de la geografia espanyola i del sud de França. De forma paral·lela a la gira, Montse Cortés ha acompanyat aquest any a Paco de Lucía en el seu últim espectacle. El quadre que acompanyarà la cantaora estarà format per Justo Fernández el Tuto,  Eduardo Cortés, Javier Martín, Israel Suárez Piraña, Yolanda Cortés, Sefa Gómez, Juan Manzano el Coco, Juan Fernández Juanete, Miguel el Lavi, La Tani i Manuel Jiménez Bartolo i els seus amics.

La fi de festa és del tot imprevisible perquè comptarà amb la participació dels artistes convidats.

* Tigre, 27. (22.00 hores). Preu: 15 euros.

Poveda i Mayte Martin

Miguel Poveda (Badalona, 1973) se’l considera un artista de gran talent, innovador i amb un profund respecte per la tradició. Aquest any ha presentat Desglaç, una selecció de poemes a partir de l’obra de poetes catalans. Mentrestant, la cantaora barcelonina Mayte Martín ha celebrat recentment els seus 30 anys sobre els escenaris.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento