Allau de videomultes als voltants del Camp Nou durant el Barça-Chelsea
Els guàrdies de seguretat vigilen que ningú no es coli al metro de Les Corts. Jordi Soteras

El partit de competició europea entre el Barça i el Chelsea va fer que el Camp Nou es tornés a omplir dimecres passat i, com és habitual, els cotxes dels aficionats van aparcar sobre les voreres de l’avinguda Diagonal i d’altres carrers propers a l’estadi en files de fins a vuit vehicles. La Guàrdia Urbana no va impedir-ho, però tampoc  va tenir cap inconvenient en multar-los massivament  amb videocàmeres mentre els conductors eren al camp.

En total, es van posar 290 denúncies en tres hores, quan la mitjana habitual de sancions quan hi ha partit al Camp Nou és de 200, segons

«Venim de Salou, la vorera estava plena de cotxes, no hi havia cap altre lloc on aparcar i resulta que ens han posat una denúncia»

Pilar Borràs

Espectadora al Camp Nou
va explicar ahir a 20 minutos la Guàrdia Urbana.

Es va seguir el mètode de la videofilmació, que fa que els agents ni tan sols hagin de prendre nota de la matrícula i que només deixin un avís genèric al parabrisa del vehicle. La multa és de 90 euros, reduïble a 45 si es paga dins de termini.

Més pendents del trànsit

Fonts de la Guàrdia Urbana van assegurar ahir que les desenes d’agents de la policia local que regulen el trànsit a la zona abans del partit no 
«No sé com l’Ajuntament permet aparcar a la vorera. És una incivilitat total que pel futbol la resta ens haguem de fastidiar»

Gaietà Mestieri Ciclista

impedeixen l’estacionament sobre les voreres perquè tenen «tasques molt específiques», que són controlar el «trànsit en estat crític» que hi ha abans del partit.

 

El metro també es col·lapsa

Fins i tot quan encara no havia acabat el partit, molts aficionats que sortien del Camp Nou ja corrien cap a la boca del metro per arribar-hi abans que ho fes l’autèntica allau humana que venia al darrere. Passats deu minuts de la fi del partit, la cua per pujar al metro a l’estació de Les Corts començava a l’andana, pujava per escales i passadissos i sortia al carrer.

Molts dels espectadors que venen de fora de Barcelona es queixaven que ni tan sols tenen aquesta opció, perquè quan acaba el partit no queda cap transport públic que els dugui als seus pobles.

Explica’ns el teu cas
Escriu-nos a
noesven@20minutos.es,
per fax 93 470 62 57 o per correu  a pça. Universitat, 3, 7è pis    08007 Barcelona