Eugeni Forcano, la finestra cap a una Barcelona inexistent

  • El fotògraf va donar a la ciutat 650 fotografies de gran format.
  • Van ser fetes durant la dècada dels anys seixanta.
Una estampa infantil de la dècada dels 60 a Barcelona.
Una estampa infantil de la dècada dels 60 a Barcelona.
EUGENI FORCANO
Una estampa infantil de la dècada dels 60 a Barcelona.

Una selecció de més de 130 fotografies en blanc i negre de format gran (50 x 60 centímetres) es poden admirar a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, dins la nova exposició Eugeni Forcano: la meva Barcelona.

La mostra està repartida per dos espais: a l’Arxiu i la Sala Ciutat, al número 2 del carrer del mateix nom. En aquest darrer punt, les imatges es poden veure fins al proper 3 d’octubre.

A l’Arxiu, l’exhibició s’allarga fins al gener del 2011. Eugeni Forcano va cedir a la ciutat de Barcelona un fons comprès per fins a 650 fotografies que ell va captar a la capital catalana durant la dècada dels anys seixanta. Des d’ara, aquesta herència forma part del patrimoni fotogràfic i cultural de la ciutat. Forcano, de 82 anys, ha seleccionat personalment amb la seva col·laboradora, Rosario Martínez, les 130 instantànies de la doble exposició.

Arxiu Fotogràfic de Barcelona. Pl. Pons i Clerch, 2. Fins al 15 de gener del 2011. Horari de visita: de dilluns a dissabte de 10.00 a 19.00 hores. Festius Tancat. Més informació al portal web www.bcn.cat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento