Una fuita d’aigua talla el trànsit i inunda botigues

No és el primer cop que passa.
Un dels baixos que ahir van quedar inundats per la fuita.
Un dels baixos que ahir van quedar inundats per la fuita.
Jordi Soteras
Un dels baixos que ahir van quedar inundats per la fuita.
Una fuita d’aigua provocada per la rebentada d’una canonada al carrer Mestre Nicolau, al districte de Les Corts, va provocar ahir a les cinc de la tarda una impressionant riuada que va obligar a tallar la circulació en un carril del carrer Calvet i va inundar alguns comerços de la zona.

La riuada d’aigua i fang que va sortir a la superfície va arribar fins a la Diagonal. És el tercer cop que això passa en el que portem d’any.

Cosa de la climatologia

El canvi de temperatura va poder provocar la rebentada de la canonada, segons va informar Aigües de Barcelona a Europa Press. L’incident va afectar a entre 15 o 20 illes de la zona. Els veïns no es van quedar sense aigua, però sortia amb una pressió inferior a l’habitual.

Els tècnics de la companyia d’aigües i els bombers van trigar una hora i mitja en solucionar l’avaria, tot i que segons alguns testimonis, l’aigua va tornar a sortir a l’exterior, encara que sense tanta força, tres quarts d’hora més tard.

Alguns comerciants van haver de treure l’aigua dels seus negocis tots sols. «Els bombers no ens han ajudat ni a treure l’aigua amb les bombes», explicava a 20 minutos María Rojas, propietària d’una botiga que ja va patir aquest mateix problema al gener i al maig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento