Col·lapse de trànsit a la Ronda de Dalt per un incendi en un túnel

Una trentena de conductors que van quedar atrapats dins el túnel de l’Oreneta van abandonar els vehicles per fugir a peu.
Els conductors atrapats abandonen els vehicles, ahir.
Els conductors atrapats abandonen els vehicles, ahir.
Carlos Prieto
Els conductors atrapats abandonen els vehicles, ahir.
Una col·lisió entre dos turismes i una furgoneta dins el túnel de l’Oreneta, a la Ronda de Dalt, prop de la sortida 9 de Sarrià, va provocar ahir a les 8.00 del matí, en plena hora punta, l’incendi del furgó, provocant immediatament una intensa fumera que es va propagar per tota la galeria.

Una trentena de conductors que van quedar atrapats a dins amb el seu vehicle van optar per abandonar-lo i fugir per les rampes d’accés. Tres passatgers d’un autocar i un motorista van haver de ser evacuats a l’hospital de la Vall d’Hebron intoxicats per inhalació de fum, tot i que ja estan fora de perill.

Retenció a totes les vies

Els vehicles implicats en l’accident van ser retirats cap a les 8.20 h. Tot i així, les retencions van continuar durant tot el matí, superant els 10 km de cua i les tres hores d’espera en alguns casos.

El col·lapse de la Ronda de Dalt va fer derivar el trànsit per vies alternatives provocant altres retencions, com a la B-23 sentit Diagonal, amb set quilòmetres de cua a l’altura de Sant Joan Despí. 10 quilòmetres més es van detectar al nus del Llobregat i tres al de la Trinitat. Les aturades van afectar la C-31 a la plaça de les Glòries i a la plaça Cerdà. A la C-32 les cues començaven a Viladecans. L’embús també va afectar el Vallès.

Dos urbans ferits en bolcar el cotxe

Dos agents de la Guàrdia Urbana van resultar ferits després de bolcar el vehicle policial en què viatjaven a la cruïlla dels carrers Sepúlveda i Urgell. L’accident va produir-se a les 14.00 h, quan l’automòbil, que circulava amb llums d’emergència, va topar contra una furgoneta. Els dos agents van haver de ser rescatats de l’interior del vehicle i traslladats a l’hospital Clínic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento