Antídot de sensibilitat contra la sida

Exposició: La Casa Elizalde presenta una selecció de 180 autors que han cedit obres per a una mostra d’art solidari.
Cartell de Xavier Mariscal per a la mostra contra la sida.
Cartell de Xavier Mariscal per a la mostra contra la sida.
Foto
Cartell de Xavier Mariscal per a la mostra contra la sida.
La solidaritat és un valor al qual no s’escapa el món de l’art, un terreny dotat amb la més alta de les sensibilitats. La Casa Elizalde acull fins al 17 de desembre la 13ena Mostra d’Art Solidari contra la Sida, nodrida de les desinteressades col·laboracions de mestres dels pinzells de casa nostra: el valencià Xavier Mariscal, Antoni Tàpies, Ràfols Casamada, Guinovart, Subirachs... en una encadenació d’autors que arriba a la xifra de 180.

La totalitat de les obres exhibides han estat donades  pels artistes abans esmentats. El cartell de la present edició és obra de Mariscal (la flor de la fotografia inferior).  La mostra la impulsa l’associació AEC-GRIS, nascuda l’any 1991 per dotar de recursos de reinserció a ex drogodependents i malats de sida. L’exposició d’enguany ve acompanyada del lema «Parem la Sida, mantinguem la promessa».

Música solidària

L’associació està preparant un altre esdeveniment cultural, en aquesta ocasió en l’àmbit de la música. Es tracta del concert Transfussion, que tindrà lloc el proper 18 d’abril de 2006 al Palau de la Música.

* Casa Elizalde. València, 302. Fins al 17 de desembre. Gratis. De dilluns a divendres de 17.00 a 20.00 hores. Tel. 93 319 27 36. Dissabte (11.00 a 14.00 i 17.00 a 20.00 h). Diumenge (11.00 a 14.00h).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento