De museus tota la nit

  • Són 40 sales d'exposicions de Barcelona i l'àrea metropolitana.
  • Obren dissabte gratis fins més enllà de la mitjanit.
Mostra sobre el cineasta Federico Fellini oberta al públic a CaixaForum.
Mostra sobre el cineasta Federico Fellini oberta al públic a CaixaForum.
ARXIU
Mostra sobre el cineasta Federico Fellini oberta al públic a CaixaForum.

Fins a 40 museus s’afegeixen aquest dissabte a l’oferta d’oci nocturn de Barcelona i l’àrea metropolitana (la qual s’inclou per primera vegada a aquesta iniciativa cultural). Arriba la Nit dels Museus, una cita gratuïta amb les principals sales d’exposicions del país, que incorporarà al punt de la mitjanit una flashmob.

L’Ajuntament impulsa aquest programa farcit de visites a exhibicions i activitats paral·leles de caràcter gratuït. Un dels objectius centrals és que els usuaris que no acostumen a entrar als museus ho facin aquest dissabte i aprenguin a fer-se seus aquests espais d’art.

Onze institucions metropolitanes se sumen enguany a la nit. Es tracta del Centre Cultural Tecla Sala de l’Hospitalet, la Fundació Arranz-Bravo i el Museu d’Història de l’Hospitalet; el Museu Agbar de les Aigües de Cornellà; els museus Can Tinturé i de Ceràmica d’Esplugues i el Museu de Badalona. A Barcelona ciutat s’agreguen a la festa l’Arts Santa Mònica, la Fundació AD, el Monestir de Pedralbes i el Museu Egipci.

•Dissabte. Tota la informació al portal web oficial: www.bcn.cat/lanitdelsmuseus/2010.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento