Dinosaures a Montjuïc

  • Apareixen en tamany natural.
  • I amb moviments realistes exemplars de Tyrannosaurus Rex, Torosaurus, Plateosaurus o Utahraptor.
Dinosaures a tamany real han estat recreats mecànicament per a aquest xou.
Dinosaures a tamany real han estat recreats mecànicament per a aquest xou.
ARXIU
Dinosaures a tamany real han estat recreats mecànicament per a aquest xou.

Arriba a Montjuïc el muntatge d’èxit internacional Caminando entre dinosauros. El Palau Sant Jordi rep aquesta espectacular obra en viu basat en la sèrie de televisió homònima del canal anglès BBC.

Aquests animals desapareguts en estranyes circumstàncies del planeta fa milers d’anys són els autèntics protagonistes d’un xou on apareixen a tamany natural i exhibint moviments realistes. Les seves evolucions sobre la pista del Sant Jordi delectaran tota la família.

L’innovador espectacle teatral recorre els 200 milions d’anys de regnat animal dels dinosaures. S’hi mostra al públic una desena d’espècies catalogades. Elprogrés dels animals, juntament amb els canvis climàtics i tectònics que van sacsejar la Terra en aquell temps llunyà s’expliquen als assistents mitjançant un esperit lúdic així com educatiu.

L’audiència descobrirà com, per exemple, els dinosaures carnívors van arribar a caminar amb dues potes i com els exemplars hervíbors eren capaços de desfer-se d’àgils depredadors. Apareixen en escena els següents dinosaures: en primer lloc, el més conegut pel gran públic, el Tyrannosaurus Rex, seguit del Plateosaurus i el Liliensternus (del període Triàsic). Més tard, l’Stegosaurus i l’Allosaurus (del Juràssic), i el Torosaurus i l’Utahraptor (del Cretaci).

Aquesta ambiciosa posada en escena movilitza un equip de mig centenar de persones entre enginyers, constructors, recreadors de pell, artistes, pintors i experts en animatrònica. La superproducció es va idear i preparar durant un any sencer a un taller del port de Melbourne (Austràlia), el qual pot acollir un avió de les dimensions d’un Boeing 747. L’animatrònica és una tècnica molt utilitzada en el camp del cinema i dels efectes especials. Amb l’ús de mecanismes robòtics o electrònics, ninots i marionetes mecànics, es reprodueix l’aspecte i el comportament d’éssers vius, com és el cas dels dinosaures que visiten la capital catalana.

•Palau Sant Jordi. Pg Olímpic, 5-7. Avui estrena a partir de les 20.00 hores. Preu de les entrades: dels 34,68 als 45,33 euros. Fins al proper diumenge.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento