Assassinen una parella d’avis a un geriàtric de Manresa

Assassinen una parella d’avis a un geriàtric de Manresa

Els Mossos d’Esquadra detenen un intern del centre hospitalari que, com les víctimes, pateix demència senil.
Una doctora del centre geriàtric hospital de Sant Andreu de Manresa va ser qui  va fer la macabra troballa ahir, poc abans de les sis del matí. Els matrimoni format per Miguel G.S., de 79 anys, i Carme S.G., de 81, els dos naturals de la localitat sevillana d’Écija, van aparèixer morts a la seva habitació, amb evidents signes d’estrangulament.

Els dos ancians es trobaven ingressats a la unitat de demències del centre sanitari. Abans d’anar a dormir havien protagonitzat una acalorada discussió amb un altre dels interns de la mateixa planta, Miguel Ch. M., de 69 anys, que estava allotjat a l’habitació just enfront d’on van aparèixer morts els dos avis i que durant l’aldarull ja va intentar agredir a un dels dos ancians morts.

A l’hospital hi van acudir diverses dotacions de la unitat d’Investigació, així com membres dels departaments judicials i forenses, que van poder apreciar signes de violència als dos cadàvers trobats.

Segons els Mossos d’Esquadra, es podia veure a simple vista que els dos morts s’havien barallat amb algú, ja que presentaven nombroses esgarrapades a la cara i diferents cops. Les marques al coll mostraven com els dos avis havien estat ofegats, sense gairebé donar-los temps a poder reaccionar. Els havien agafat per sorpresa.

Després d’interrogar l’intern detingut, la Policia autonòmica va procedir a la detenció del principal sospitós per la seva presumpta implicació en el doble crim. El jutge ha decretat el secret de sumari.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/65648/0/Assassinen/parella/Manresa/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios