Dones creadores d’avantguarda
La instal·lació ‘Reina Coralina’ (esq.) i ‘Triángulo del deseo’ (dreta), un recital de poesia, es veuran properament. Foto
La participació de les dones en el teatre, tant en l’àmbit creatiu com en el de la gestió, és encara baixa. Amb l’objectiu d’aglutinar-les i de potenciar el seu paper, l’associació de creadores escèniques Projecte Vaca organitza des de fa cinc anys el festival Novembre Vaca, una mostra que enguany aposta per la difusió de la dramatúrgia d’autores i per una oferta multidisciplinar: performances, música, vídeo creacions i espectacles.

Una peça de fusió de dansa, teatre visual, videocreació i música jazz en viu és la proposta del Vaca per a aquesta nit. Es tracta de Més sol que un mussol, amb direcció escènica i coreografia de Sara García i la companyia NadaQueVer, que es presenta en única funció.

Durant tot el mes, el Vaca organitza el cicle de lectures dramatitzades Autora a Escena, a les seus de la SGAE a Barcelona, Madrid i València. El festival seguirà oferint espectacles fins al dia 27.

* Convent de Sant Agustí. Comerç, 36. 21 hores. 3 euros.