Reclamen reobrir El Molino vuit anys després que tanqués

Reclamen reobrir El Molino vuit anys després que tanqués

Ahir es complien vuit anys del tancament definitiu del que va ser, juntament amb l’Arnau i l’Apolo, un dels cèlebres music hall de Barcelona.
La plataforma de ciutadans sorgida amb el suport de les associacions de veïns de Poble Sec impulsen Fem girar El Molino, una campanya adreçada a pressionar les administracions per «no perdre un dels locals més emblemàtics» de la ciutat. El fet que antigament el Paral·lel fos conegut mundialment com l’Avinguda del teatre fa que ara impulsin diverses activitats per fer comprometre l’Ajuntament i la Generalitat a «no encallar-se» en la recuperació d’El Molino. La Unió d’Associacions de Veïns del Poble Sec demana que no s’acabi derruint i que es recuperi bé com a infraestructura pel barri (com un teatre), bé com a sala de concerts o bé, fins i tot, com a un futur Museu del Music Hall.
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/65234/0/Reclamen/reobrir/Molino/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios