Miau, miau

Aquesta nit és diferent.
El bar que normalment no respecta l’horari de tancament no ha obert. L’altre, que acostuma a tenir la porta oberta, tampoc. Només se sent el miau-miau d’un gat de carrer i la remor de la música d’un altre bar que sí que ha obert. Penso en els empresaris d’oci nocturn, que reclamen allargar l’horari de tancament.

Diuen que, així, la clientela podrà sortir esglaonadament. I, jo, em pregunto: si ara han de tancar a les tres de la matinada, per què no fan que els clients surtin de forma esglaonada a partir de les dues i així a les tres poden tancar la barraca sense molestar els veïns? Al meu carrer, hi ha un bar que ha de tancar a les tres i la Urbana l’ha enxampat obert... a les deu i a les dotze del matí!!!

Encara fa de les seves. Per això, quan l’Ajuntament presenta les estadístiques de multes i tancaments, jo, me les miro com si fossin els números d’una loteria, a la que hi jugues, però que mai no et toca. Fins que la sort ens acompanyi, marcarem al calendari aquesta nit a la qual només hem sentit el miau-miau d’un gat de carrer.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/63359/0/Aquesta/clientela/esglaonada/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios