Contes amb música

El Petit Liceu comença temporada amb ‘Pere i el llop’, titelles i orquestra per crear nous aficionats.
L’escenografia ajuda els nens a reconèixer els personatges.
L’escenografia ajuda els nens a reconèixer els personatges.
Foto
L’escenografia ajuda els nens a reconèixer els personatges.
Pere i el llop, de Serguéi Prokófiev, és l’obra escollida per al primer concert de la programació familiar d’aquesta temporada al Liceu. Es tracta d’un espectacle en català que combina la narració d’un conte amb la música d’una orquestra.

Darrere dels músics, que ocupen el primer pla, es recrea un ambient màgic amb un llenguatge visual molt clar, com dibuixos de nens sobre una gran pissarra. Es tracta dels titelles creats per la Compañía Etcétera, amb personatges fàcilment reconeixibles pel seu diferent color musical.

L’espectacle està pensat per als nens a partir de 4 anys i fins als 10. Segons explica el director d’escena, Enrique Lanz, «Serguei Prokófiev va partir d’un senzill conte per fer arribar als infants tota la complexitat de l’orquestra, creant una peça musical imprescindible per a la iniciació dels futurs aficionats».

Precisament aquest és l’objectiu del cicle El Petit Liceu, que durant els propers mesos programarà, entre altres, Hansel i Gretel i El superbarber de Sevilla per al públic infantil.

* Auditori de Cornellà. Albert Einstein, 51. Diss. i dium., a les 12 i les 18 hores. 10 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento