Idees contra l’avorriment

El Saló del Hobby obre avui i és una gran àrea de jocs.
Els tallers de manualitats formen part de l’oferta del Saló del Hobby, obert fins diumenge.
Els tallers de manualitats formen part de l’oferta del Saló del Hobby, obert fins diumenge.
Foto
Els tallers de manualitats formen part de l’oferta del Saló del Hobby, obert fins diumenge.
La guerra contra l’avorriment presenta aquest cap de setmana a Barcelona les seves últimes armes. El Saló del Hobby -de la joguina i del joc- Ciutat de Barcelona d’enguany arriba avui a la seva desena edició i ocupa un espai de 26.000 metres quadrats a la Fira de Barcelona per explicar a grans i petits com divertir-se. Des d’avui i fins diumenge, un total de 150 expositors mostraran als visitants (se n’esperen més de 50.000) les seves propostes lúdiques.

Es faran espectacles, exposicions, tallers i demostracions de les joguines de moda, però sense oblidar aquells entreteniments que han divertit els nens de totes les generacions, com el col·leccionisme i les manualitats. Així, l’exposició de maquetes de trens es compatibilitzarà amb un campionat de cartes Yu-gi-oh! i l’ampli mostrari de jocs de nines no impedirà que els nens puguin provar els models més moderns de vehicles teledirigits, pels quals s’ha habilitat una piscina (pels vaixells) i un camp d’aeromodelisme (pels avions i helicòpters en miniatura).

* Palau número 2 de la Fira de Barcelona. Fins diumenge, de 10 a 20 hores. 7 euros a partir d’11 anys i 2 euros de 6 a 10 anys.

Mil metres d’Scalextric

Dotze equips -entre ells les seleccions nacionals d’Itàlia, Alemanya, França, Portugal, Anglaterra, Bèlgica i Espanya- competiran aquests dies per fer-se amb la World Cup Super GT de resistència en slot, cotxes en miniatura que circulen sobre pistes electrificades i coneguts popularment pel nom de la marca Scalextric. El circuit fa gairebé un quilòmetre de llarg i té capacitat perquè hi competeixin dotze equips alhora.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento