Dins del món de Quim Monzó

  • Interpreten mitja dotzena de contes de l'escriptor barceloní.
  • Les històries es presenten al Sant Andreu Teatre.
Posada en escena de contes de Quim Monzó.
Posada en escena de contes de Quim Monzó.
ARXIU
Posada en escena de contes de Quim Monzó.

Quim Monzó és un escriptor en ratxa, més enllà de la literatura i el periodisme. L’autor de Guadalajara veurà representat en teatre, per primer cop, un dels seus llibres, el recull de contes sobre la mort El millor dels móns.

El Sant Andreu Teatre estrena divendres l’espectacle, que estarà en cartell fins al proper 7 de febrer. El guió, l’adaptació i la dramatúrgia pertanyen a Pep Tines i Cacu Prat, de la companyia Teatre eSseLa. El grup es va fundar l’any 1984.

Els contes que s’escenifiquen són un total de sis: El nen que s’havia de morir; Vacances d’estiu; El meu germà; Quan la dona obre la porta; La vida perdurable i La venedora de mistos.

Les morts a què al·ludeixen aquests textos no sempre són tràgiques, apunta la companyia, que fa acompanyar cada història de la música en directe d’Arnau Tordera.

Aquest muntatge es va estrenar els dies 2 i 3 d’octubre de l’any passat a la localitat de Torelló (Osona). El 16 d’octubre va oferir una altra funció a Palau Solità i Plegamans (Barcelona) abans de fer el salt a Barcelona.

•Sant Andreu Teatre (SAT). Neopàtria, 54. Divendres a partir de les 21.00 hores; dissabte, a partir de les 21:30 hores i diumenge, a les 18:30 hores. Preu: 16 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento