Quim Monzó.
Posada en escena de contes de Quim Monzó. ARXIU

Quim Monzó és un escriptor en ratxa, més enllà de la literatura i el periodisme. L’autor de Guadalajara veurà representat en teatre, per primer cop, un dels seus llibres, el recull de contes sobre la mort El millor dels móns.

L’espectacle estarà en cartell fins al proper 7 de febrerEl Sant Andreu Teatre estrena divendres l’espectacle, que estarà en cartell fins al proper 7 de febrer. El guió, l’adaptació i la dramatúrgia pertanyen a Pep Tines i Cacu Prat, de la companyia Teatre eSseLa. El grup es va fundar l’any 1984.

Els contes que s’escenifiquen són un total de sis: El nen que s’havia de morir; Vacances d’estiu; El meu germà; Quan la dona obre la porta; La vida perdurable i La venedora de mistos.

La companyia fa acompanyar cada història de la música en directe d’Arnau TorderaLes morts a què al·ludeixen aquests textos no sempre són tràgiques, apunta la companyia, que fa acompanyar cada història de la música en directe d’Arnau Tordera.

Aquest muntatge es va estrenar els dies 2 i 3 d’octubre de l’any passat a la localitat de Torelló (Osona). El 16 d’octubre va oferir una altra funció a Palau Solità i Plegamans (Barcelona) abans de fer el salt a Barcelona.

• Sant Andreu Teatre (SAT). Neopàtria, 54. Divendres a partir de les 21.00 hores; dissabte, a partir de les 21:30 hores i diumenge, a les 18:30 hores. Preu: 16 euros.

Consulta aquí más noticias de Barcelona.