Ciutat Vella posa limitadors del volum de música als locals d’oci

Ciutat Vella posa limitadors del volum de música als locals d’oci

Ciutat Vella potenciarà la instal·lació d’aparells que limiten el volum dels equips de música dels locals d’oci nocturn que sobrepassen els decibels permesos. La mesura ja s’aplica, però el districte va anunciar ahir que té la intenció d’estendre-la.
El gerent de Ciutat Vella, Jordi Parayre, va explicar a 20 minutos que «encara que hi hagi locals insonoritzats», la música pot molestar els veïns en funció del volum. Per solucionar-ho, els dijous, divendres i dissabtes els inspectors van als pisos dels veïns (el temps d’espera per a les inspeccions és, com a màxim, de dues setmanes) i calculen a quants decibels ha d’estar l’aparell de músia. Un cop fixat el volum, l’instal·len. Tota llei té trampa Ja hi ha locals que es dediquen «a trucar l’aparell o fer-li el pont, per poder tornar a apujar la música», va lamentar Parayre. Els locals que acumulen moltes denúncies poden ser precintats. Per tal de pressionar l’Administració i assessorar els veïns, ahir es va constituir la Coordinadora de Barris de Barcelona Contra els Sorolls i els Aldarulls. El seu president, Andreu Mora, va explicar que començaran pel soroll que generen l’oci, les sirenes i la recollida d’escombraries.
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/604/0/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios