Les rebaixes arrenquen amb cues als comerços tot i la crisi i les pluges

  • Ja hi ha descomptes del 70%.
  • Les botigues de roba i sabateries, les més plenes.
  • Es preveu una facturació com la de l'any passat.

Ni la pluja, ni el fred ni l’omnipresent crisi van deslluir la primera jornada de rebaixes d’hivern dijous. Les cues van ser generalitzades des de primera hora del matí, sobretot a les botigues de roba per a joves i sabateries, que oferien descomptes del 50% de mitjana. Les esperes d’entre 15 i 20 minuts van ser força comunes als emprovadors i per pagar.

Els comerciants estimen facturar 1.000 milions d’euros durant aquesta campanya, que s’allargarà fins al proper 7 de març. "Les xifres són similars a les de l’any passat, però es vendran més articles, ja que s’està fent un important esforç per ajustar marges", va assegurar el secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya, Miguel Ángel Fraile.

A Barcelona, les principals vies comercials presentaven un aspecte "de dissabte", segons una dependenta d’una botiga del Portal de l’Àngel.

D’altra banda, a El Corte Inglés de la Plaça Catalunya, minuts abans de començar les rebaixes, unes 200 persones convocades per UGT es van manifestar per denunciar els abusos que pateixen els treballadors del sector del comerç. A Tarragona, Lleida i Girona, ja amb rebaixes de fins al 70%, esperaven una bona campanya gràcies als descomptes i el fred, que afavorirà la venda d’articles d’abric.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento