De viatge amb la família del circ

  • 'El Viatge' de la companyia Raluy instal·la des d'avui la seva carpa al Moll de la Fusta.
  • El nou muntatge repassa números de circ arribats dels països on han fet gira.

La saga del circ Raluy torna pel Nadal al Moll de la Fusta amb un nou espectacle, El Viatge. Aquest muntatge d’acrobàcia, risc, habilitat, música, comèdia i tradició substitueix els anteriors Dancing Circus (2007) i Homenatge al Circ Olympia (2008).

Enguany, els Raluy donen un aire més internacional als seus números de circ, amb la incorporació de coreografies i disciplines d’arreu. Un exemple n’és el malabarista canadenc Edward Skwirsky, un mag amb els balons.

El Viatge recull els números que els Raluy han descobert als països on han estat de gira. La companyia estrena la nova producció aquest divendres, a més d’una nova carpa. Es combinen creacions pròpies d’aquest circ català, pioner des de la dècada dels anys quaranta, amb les d’altres artistes. La nova aventura del circ Raluy incorpora un vestuari dels artistes completament renovat, amb aportacions a l’escenografia base i als efectes visuals.

•Moll de la Fusta. Davant del Palau de Mar. A partir d'aquest divendres a les 21.00 hores (estrena). Dissabte (17.00 i 19.30) i diumenge (12.15, 17 i 17.30 h). Preu: de 8 a 30 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento