Trànsit instal·la radars a les vies més perilloses del Vallès Oriental

Ahir es van col·locar en un tram de 10 km a la C-17 i, avui, a la C-35. Són de color groc llampant per poder dissuadir els conductors.

El pla de radars en línia que ha engegat el Departament d’Interior per controlar la velocitat a les carreteres catalanes es va centrar ahir, i es mantindrà avui, a les carreteres i autopistes amb més accidents del Vallès Oriental.

Ahir es van instal·lar tres caixes de color groc llampant, amb un radar en una d’elles, en un tram de 10 quilòmetres de la C-17, a l’alçada de l’Ametlla del Vallès i fins a la sortida de Lliçà d’Amunt. Avui s’han traslladat a la C-35, on també actuaran amb l’objectiu de reduir la velocitat dels vehicles i evitar que es produeixin accidents de trànsit.

La instal·lació dels nous radars en línia a aquestes dues vies de la comarca del Vallès Oriental no és una mesura aleatòria, sinó que es tracta de dos dels punts negres de la xarxa viària catalana, on es registra de forma habitual circulació intensa i que presenten una alta sinistralitat, sobretot, els dies de pluja, segons expliquen des dels Mossos d’Esquadra.

Mes negre a les carreteres

Octubre va camí de ser el mes més negre del 2005 a les carreteres catalanes si continua l’actual ritme d’accidents mortals de trànsit. Fins ara, se n’han registrat 20 (ahir va morir un adolescent de 14 anys), que han causat 28 morts (sis, aquest cap de setmana). El màxim nombre de víctimes a les carreteres es  registra a l’agost, amb 44 morts. L’octubre de l’any passat, 33 persones van deixar la vida a la xarxa viària del país.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento