‘La novia’ de Tim Burton, a Sitges

El festival de cinema de Sitges encara les darreres projeccions amb l’esperada estrena avui de la cinta d’animació de Tim Burton, amb un personatge inspirat en l’actor Johnny Depp.
La pel·lícula d‘animació de Tim Burton ‘La novia cadáver’.
La pel·lícula d‘animació de Tim Burton ‘La novia cadáver’.
Foto
La pel·lícula d‘animació de Tim Burton ‘La novia cadáver’.
L’estrena de la nova pel.lícula d’animació de Tim Burton, La novia cadáver, és el més esperat d’aquest cap de setmana en el Festival Internacional de Cinema de Sitges, un conte de terror gòtic i uns personatges animats que recorden als rostres dels actors Johnny Depp, Helena Bonham-Carter o Emily Watson. Es podrà veure avui a les 22.30. a l’Auditori i demà a les 23.15 h. al Retiro.

D’entre les produccions espanyoles es projectarà La monja (20.30 h. Auditori); i l’esperada Oculto (demà, 20.45 h. Auditori), amb Laia Marull i Leonardo Sbaraglia.

Afició pels videojocs

Destaquem també en el programa que encara queda per venir, l’arribada de la pel·lícula El exorcismo de Emily Rose (demà, 23.00 Auditori i diumenge, 22.45 Retiro); un èxit de taquilla als EUA; la francesa L’empire des loups (diumenge, 22.30 h. Auditori), amb Jean Reno; la danesa Allegro (diumenge 22.30 h. Auditori) i un altre molt esperat sobretot pel que fa als aficionats als videojocs, Final fantasy VII: advent children (demà, 14.30 h i 18.45 h. Auditori).

També es podrà repescar Plan de vuelo: desaparecida (23.00 h. Retiro), cinta protagonitzada per l’actriu nord-americana, Jodie Foster, qui juntament amb Quentin Tarantino han estat les presències destacades a Sitges en la jornada d‘ahir dijous i la d’avui.

* www.cinemasitges.com

Una sinistra parella

Una parella, Víctor i Victòria, protagonitzen ‘La novia cadáver’. Els joves estan a punt de casar-se quan, per error, Víctor s’uneix a una noia cadàver i haurà de lluitar per sortir del món dels morts i tornar al dels vius.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento