«Ajudin el meu fill, no el tanquin»

Jutgen un noi per maltractar habitualment la seva mare, que reclama atenció psicològica per a ell.
A la porta del jutjat, Nuria O. ja reclamava ahir ajut per al seu fill Houssaine. I va insistir davant la jutgessa: «Jo no vull que el tanquin, només vull que li donin el tractament que necessita. Ell no està bé».

Però la justícia, la fiscal en aquest cas, entén que el noi ha sotmès la mare a un maltractament habitual i reclama tres anys i nou mesos de presó. La gota que va fer pública la «mala» convivència familiar va ser una forta discussió, al desembre, en què Houssaine i el nòvio de Núria es van barallar.

En personar-se els Mossos, van trobar un passadís destrossat i l’ara acusat fora de sí. Quan se l’emportaven detingut, Houssaine va encertar a dir a Nuria: «D’aquesta te’n recordes. Tanques el teu fill per un home».

L’home en qüestió és la parella de Nuria. Un mal home per a Houssaine i origen de tots els mals rotllos de la família. «Ell i la meva mare no paren d’insultar el meu pare però jo no ho puc aguantar perquè em va portar al món», explicava Houssaine, titllat per la fiscal de tenir una «conducta antisocial i agressiva» però sense transtorn psíquic.

Per a Nuria, en canvi, els problemes vénen perquè Houssaine «vol ser el pilar de la casa» o, en paraules del nòvio, «l’únic home». Però la dona en aquest punt és ferma: «Jo sóc la que mana i només dic que el tractin perquè jo no puc amb ell». Pur amor de mare. 
Mostrar comentarios

Códigos Descuento