Falten una desena de pisos per poder reallotjar veïns

La tragèdia del Carmel altera els plans de l’Administració i deixa sense habitatge nou famílies del Clot, que havien de ser reubicades a Sant Andreu.

No hi ha pisos per a tots. Els 15 habitatges de protecció del carrer Garcilaso que l’Administració va ensenyar ahir als veïns desallotjats del Carmel havien de ser per als afectats per la connexió del carrer Provença amb la Meridiana, al Clot, que ja havien de viure allà des del setembre del 2003, tal com va avançar 20 minutos la setmana passada.

En aquesta promoció, segons l’Ajuntament, queden 44 pisos lliures, 15 dels quals seran, per la urgència, per als veïns del Carmel. Els altres 29 pisos són per a una part dels afectats del Clot. En total, hi ha 38  families que caldrà reallotjar, així que una desena es quedaran sense pis i hauran d’esperar a que es faci una nova promoció o a que els del Carmel marxin quan trobin una opció millor.

Els afectats van lamentar el mal estat dels seus pisos i la manca d’informació. De fet, ahir tenien una reunió amb l’Institut Municipal d’Urbanisme, però es va suspendre.

Els altres 20 veïns desnonats del barri del Carmel aniran a una promoció d’habitatges del carrer Llobregós.

No hi haurà  investigació

Uns 400 afectats del Carmel van rebre ahir les primeres ajudes econòmiques. Les asseguradores que les hauran de cobrir són Zurich, Mapfre i Catalana Occidente. El tripartit va evitar ahir que es fes una investigació. El Bus del Barri va tornar ahir al traçat original.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento