Cultura del carrer

Barcelona recordarà avui divendres els últims 50 anys de l’ ‘skateboarding’ amb vídeos, revistes i fotografies.
L’skateboard no és només un esport. Els seus seguidors també reivindiquen un art més creatiu.
L’skateboard no és només un esport. Els seus seguidors també reivindiquen un art més creatiu.
Foto
L’skateboarding no siginifica només agafar un patinet i recòrrer parcs i carrers agafant-lo o no d’una mà. És una cultura de vida que es manifesta a través de diferents disciplines artístiques.

Per conèixer-la a fons, Iguapop Gallery ha preparat avui divendres una jornada per recordar la història més recent de l’skateboarding. L’acte, que començarà amb una festa gratuïta, tindrà com a grans al·licients un concert a càrrec de The Exboyfriends i la projecció de Rollin’ Through the Decades, un film de Winstan Whitter centrat en la pràctica de l’skateboard.

Artistes alternatius

Per entendre millor aquesta filosofia de vida, també es podran consultar i veure vídeos, anuncis, fotografies, revistes, samarretes i no podien faltar les taules d’skateboard.

Totes les obres han estat realitzades per artistes que en algun moment s’han rebel·lat contra l’oferta cultural que els ha ofert la societat, tot proposant un art més creatiu on es critiquen l’art i l’actualitat.

Andy Ho-well, Jeremy Fish, Davilock i Stefan «Gomes» Marx són alguns dels artistes que han prestat les seves obres per a aquesta ocasió. La jornada també ha reservat un espai dedicat a la moda, el disseny i l’entreteniment.

* Comerç, 15. Div., 20.00 h. Entrada gratuïta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento