Els barcelonins se senten més insegurs al seu barri

  • Demanen més seguretat, neteja i aparcament.
  • L’atur i la crisi preocupen al14%dels ciutadans.
  • El soroll i la circulació són assignatures pendents.

Els barcelonins tenen por, se senten insegurs. La darrera enquesta municipal demostra que el problema persisteix i s’incrementaa la majoria de barris de la ciutat. El soroll, la neteja i la manca d’aparcament i el seu cost elevat, són altres dels problemes que consideren més greus els ciutadans.

L’atur i la crisi també pugen a l’escala de les preocupacions ciutadanes. A l’abril, abans que esclatés la polèmica per l’incivisme i la inseguretat al centre de Barcelona, el 15% dels ciutadans van respondre de forma espontània a l’Enquesta de Serveis Municipals que la seguretat era el problema més greu del seu barri.

A Ciutat Vella, el percentatge arriba al 27,8%, però a districtes com Sant Martí, Sants-Montjuïc, SantAndreu o Nou Barris també encapçalen la llista d’inquietuds. Així mateix, el 39% dels barcelonins creu que la seguretat ha empitjorat a la ciutat, i el 36% diu que això ha passat al seu barri. Des de l’Ajuntament, argumenten que es preveu incrementar les dotacions policials en breu.

L’aparcament és el segon problema més greu per als barcelonins, seguit de la brutícia i els sorolls. Tot i el descens del trànsit per la crisi, la circulació segueix sent un dels problemes cabdals per als ciutadans. L’atur i la greu situació econòmica preocupen, i molt, al 14% dels enquestats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento