Amb l’arribada de la tardor, l’època de bany a Barcelona diu adéu... Fins l’any que ve. Les platges de la capital catalana van viure el passat cap de setmana els seus darrers dies de la temporada alta oficial. A partir d’ara, a la costa no hi haurà servei de socorristes i només resten obertes les oficines del Pla de Gestió del Litoral, que no entenen d’estacions metereològiques i funcionen durant tot l’any.

A partir d’ara, a la costa no hi haurà servei de socorristesA més d’això, durant els mesos de sol i bany al mar, les dues biblioplatges (una a Bac de Roda, que va estar en funcionament fins al 31 d’agost, i una altra a la Barceloneta, operativa fins al 30 de setembre) van realitzar un total de 3.599 préstecs i van expedir 418 carnets.

Ara, a partir del 15 de novembre, i durant dues setmanes més, es durà a terme el desmuntatge dels seus equipaments, com els lavabos públics, i es treballarà en el mobiliari que hagi resultat malmès per l’ús continuat.

El tancament de la temporada de banys, però, ha coincidit amb l’arribada d’una onada de calor pròpia de l’estiu, amb temperatures mínimes més altes. I les màximes podrien superar els 30 graus. És el popularment conegut com l’estiuet de Sant Miquel. Segons la tradició, quan acabi, començarà la tardor.

Consulta aquí más noticias de Barcelona.