Els empleats d’un banc atrapen dos atracadors

Els van deixar tancats entre dues portes. Els treballadors d’una entitat bancària del carrer Santa Eulàlia, número 140, de l’Hospitalet, després de ser atracats el passat divendres per cinc individus, van aconseguir atrapar-ne dos entre dues de les portes d’accés al banc.
Quan va arribar la policia autonòmica es va fer càrrec dels dos atracadors enxampats per les víctimes del robatori. Eren Wilson L.H. de 42 anys i Marita A. C. de 25 anys, veïns de Madrid. Segons els Mossos, formarien part d’una banda organitzada que actúa amb violència i intimidació.

Els mateixos treballadors del banc, mentre els atracadors fugien amb el botí van aconseguir bloquejar les dues portes d’accés, atrapant dos dels lladres.

Els detinguts, una vegada a càrrec dels Agents de la Unitat d’Investigació de la Comissaria de l’Hospitalet de Llobregat, van ser posats a disposició judicial i, després de comparèixer davant el jutge, van quedar en llibertat amb càrrecs.

Fonts properes a la investigació van mostrar el seu malestar per aquesta decisió del jutge, perquè pot fer augmentar l’alarma entre els treballadors de l’entitat, temerosos d’una venjança.

Els agents no donen per tancades les investigacions i no descarten noves detencions de la resta d’integrants de la banda.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento