El barret del rei Michael Jackson

  • Comença la VII Fira del Disc de Barcelona.
  • Lliurarà al millor postor un barret que va signar Jacko.
El artista falleció el pasado 25 de junio.
El artista falleció el pasado 25 de junio.
ARCHIVO
El artista falleció el pasado 25 de junio.

La VIII Fira del Disc de Barcelona subhastarà en la nova edició, de divendres a diumenge, un barret signat pel qui va ser el rei del pop, Michael Jackson. Serà un dels objectes més preuats del certamen, que s’organitza a l’Estació del Nord. La licitació tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 19.00 hores.

La història de l’anhelat barret és la següent: un seguidor de Jacko es va fer amb ell en un concert del cantant als Estats Units. Es trobava a la primera fila i volia que Jackson el saludés personalment.

A banda d’aconseguir-ho, es va endur l’esmentat barret signat pel seu ídol. Altres peces que es lliuraran al millor postor són un LP signat pels australians AC/DC al complet juntament amb la firma del desaparegut cantant Bon Scott. El preu de sortida de la peça és de 250 euros.

Una altra de les joies són els papers signats pels malaurats cantants Jimi Hendrix així com Freddie Mercury, de la banda Queen.O la guitarra elèctrica signada pels irlandesos U2.Els nombrosos expositors internacionals oferiran als melòmans rareses, ofertes i discografies completes.

•Estació del Nord. Divendres de 15.00 a 21.00 h; Dissabte de 10.00 a 21.00 h; Diumenge de 11.00 a 21.00 h. Preu: 6 euros i 12 euros (l’entrada de 3 dies). Més informació a la pàgina web: ww.firadeldiscbcn.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento