«Els trobava a faltar»

La Pepa va anar a la gossera com a voluntària per fer una prestació social, i ara no ho pot deixar.
La Pepa amb dos dels gossos que ha cuidat a l’estiu.
La Pepa amb dos dels gossos que ha cuidat a l’estiu.
Jordi Soteras
La Pepa amb dos dels gossos que ha cuidat a l’estiu.
El que va començar sent una obligació, s’ha convertit en una necessitat. Fa gairebé un any, la Pepa Galindo va sortir de festa per celebrar el seu 21è aniversari.

Va beure més del compte i, en un control d’alcoholèmia, la Guàrdia Urbana va aturar la seva moto i li van fer bufar. La festa va acabar amb una multa de 720 euros, la suspensió del carnet durant deu mesos i 22 dies de prestació social, que ella va decidir fer a la gossera.

Després de buscar algú que la portés fins a la Rabassada, perquè no hi arriba el transport públic i ella no podia conduir, va començar a ajudar als voluntaris que cada dia treuen a passejar a la vuitantena de gossos que hi ha al recinte.

Feina de voluntaris

Un cop complert el seu deute amb la societat, la Pepa va marxar de vacances i es va endur una sorpresa en veure que només pensava en els gossos que havia estat cuidant. «El primer que vaig fer quan vaig tornar de vacances, va ser venir a buscar els gossos», explica.

Segons ella, «el lloc és molt bo, perquè desconnectes de la ciutat i, a més, ajudes els gossos». De fet, sense voluntaris com ella, els gossos estarien les 24 hores del dia tancats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento