Comunitat Valenciana

Detingudes per tractar de robar un mòbil a una dona de manera violenta al carrer a Elx

La Policia Local d'Elx (Alacant) ha detingut dos dones de 30 i 54 anys per presumptament intentar robar el mòbil d'una ciutadana de manera violenta al carrer. Els fets van ocórrer dijous passat, a última hora de la vesprada, al carrer Germans Navarro Caracena, quan suposadament les dos arrestades van assaltar i van agredir la víctima quan parlava per telèfon, segons ha informat el consistori en un comunicat.
Archivo - Policía Local Elche (Alicante)
Archivo - Policía Local Elche (Alicante)
EUROPA PRESS
Archivo - Policía Local Elche (Alicante)

En concret, la dona va donar l'alerta i diverses patrulles de la Policia Local i Nacional van ser mobilitzades, les quals es van entrevistar amb la víctima, qui va informar els agents que, mentre parlava per telèfon, dues dones, de manera sorprenent, se'l van arrabassar i en tractar de recuperar-lo, aquestes van reaccionar i li van propinar diverses cops de puny.

L'agredida, en un primer moment, va ser assistida per altres vianants que van presenciar l'escena i que van convidar a les agressores a retornar el terminal a la seua legítima propietària. Els testimonis van corroborar la versió de la víctima i van destacar l'especial agressivitat de les altres dos persones.

D'aquesta manera, malgrat intentar abandonar el lloc, les presumptes autores del robatori amb força van ser interceptades pels efectius. Malgrat que van negar els fets, sí van admetre que havien mantingut una discussió amb la propietària del mateix. Les dos van ser arrestades i traslladades a dependències policials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento