Comunitat Valenciana

Troben a un home que portava dos dies desaparegut prop d'un parc aquàtic de Benidorm

Un home de 76 anys i nacionalitat britànica, que portava desaparegut dos dies a Benidorm (Alacant), ha sigut localitzat en els voltants del parc aquàtic Aqualandia al migdia d'aquest divendres, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.
Bombers durant la cerca d'un home desaparegut a Benidorm
Bombers durant la cerca d'un home desaparegut a Benidorm
CPBA
Bombers durant la cerca d'un home desaparegut a Benidorm

El britànic havia sigut vist per última vegada dimecres passat, 20 de juliol, en el parc aquàtic, segons publicava l'associació SOS Desapareguts, que es va fer ressò de la desaparició. Des d'aleshores, s'havia activat la seua cerca.

Sobre les 14 hores d'aquest divendres s'ha requerit la intervenció dels bombers, per part de la Policia Nacional, i un helicòpter i un grup de rescat s'han mobilitzat fins a la zona.

Finalment, l'helicòpter ha localitzat l'home a uns 500 metres dels voltants del parc aquàtic. En el moment de la seua localització, presentava diverses ferides causades per caminar descalç i passejar per la muntanya, i patia una deshidratació.

Per part del Consorci de Bombers, han intervingut en la cerca l'helicòpter Alpha 01 de rescat, amb el grup GER, un sergent, un cap i sis bombers del parc de Benidorm.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento