Comunitat Valenciana

La UPV acorda l'engegada del màster universitari en professor d'educació secundària

El Consell de Govern de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha acordat engegar el màster universitari en professor d'educació secundària amb una oferta inicial de 100 places de nou ingrés i que s'impartirà en el campus de Gandia amb la finalitat de potenciar l'aposta per les comarques centrals.
Archivo - Arxiu - Campus de Gandia de la UPV
Archivo - Arxiu - Campus de Gandia de la UPV
UPV
Archivo - Arxiu - Campus de Gandia de la UPV

A més, s'aprova la creació d'un canal de denúncies, un nou instrument a través del qual la UPV pretén reforçar la lluita contra el frau, segons ha informat la institució acadèmica.

El següent pas serà sol·licitar a la Generalitat Valenciana l'autorització per a impartir aquesta titulació. Aquest màster respon a "l'alta demanda" que manifesten no només els diplomats i diplomades de la pròpia UPV, sinó també altres estudiants del sistema valencià.

Sobre aquest tema, el vicerector de Planificació, Oferta Acadèmica i Transformació Digital de la UPV, José Pedro García Sabater, ha explicat que aquest títol "pretén satisfer la demanda clara que hi ha en la nostra societat davant la insuficient oferta que brinden les universitats públiques".

Amb aquest màster, la institució aspira, a més, a augmentar les vocacions STEM (carreres relacionades amb la ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) entre els més joves.

"Els nostres diplomats troben nombroses oportunitats laborals en el camp de l'educació secundària. Rebre la formació habilitant en la UPV, cursant mòduls específics en matèries STEM, permetrà formar als docents que realment necessita la societat", ha assenyalat.

En aquesta línia, ha apuntat que és "evident" que els professors podran "augmentar les vocacions cap a aquestes àrees de coneixement, si estan familiaritzats amb els conceptes".

APOSTA PEL CAMPUS DE GANDIA

García Sabater ha explicat així mateix que el nou màster s'impartiria en el campus de Gandia com a mostra del compromís amb el campus i amb l'objectiu de potenciar l'aposta per les comarques centrals.

En l'actualitat, només existeix la possibilitat d'estudiar aquest títol a les tres capitals de província (Castelló, València i Alacant).

"Aspirem a la sostenibilitat, entesa com l'equilibri entre el nombre d'estudiants adequat per a la UPV, una experiència excel·lent d'aprenentatge, l'ús eficient dels recursos i de la plantilla de personal, i un finançament concorde a les necessitats", ha declarat García Sabater.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento